Cake, τούρτες ,cupcakes, muffins!

Το πιο εύκολο κέικ βανίλιας με επικάλυψη σοκολάτας σε ένα μπολ!( Χωρίς αυγά!)

Αυτό το κέικ έχει γίνει από τα σιγουράκια μου αφού όποτε θέλω να εντυπωσιάσω γνωστούς και φίλους χωρίς πολύ κόπο φτιάχνω αυτό το γλυκό!Η αλήθεια μου πήρε αρκετές δοκιμές για να φτάσω στο αποτέλεσμα που ήθελα!Κάποιες φορές με δυσκόλεψε Αλλά τελικά πιστεύω ότι τα κατάφερα!Είναι ενα κέικ που θυμίζει τις Κυριακές της παιδικής μου ηλικίας.Έκεινα τα πρωινά τα πιο ανέμελα! Αυτό το κέικ είναι πεντανόστιμο,σούπερ αφράτο και πολύ αρωματικό με αυτό το ‘ευκολο και ύπέροχο γλάσο σοκολάτας θα εθιστείς!Είναι για όλα τα γούστα και όλες τι προτιμήσεις!

Αν σου άρεσε και το φτιάξεις μην ξεχάσεις να το ανεβάσεις στα social media σε story στο instagram κάνοντας με tag @ecosweetnesscom για να θαυμάσω τις δημιουργίες σου και να τις κάνω repost! Θα χαρώ πολύ να ακούσω στα σχόλια απο κάτω αν σου άρεσε η συνταγή!

Notes:

  • Μην χτυπήσεις πολλή ώρα το μείγμα στο τέλος, ώστε να φουσκώσει!
  • Το κέικ διατηρείται σε αεροστεγές σκεύος τουλάχιστον τρεις μέρες!(Αν μείνει δηλαδή και δεν εξαφανιστεί σε λίγες ώρες!)
  • Ακόμα και να καταψυχθεί γίνεται εφόσον είναι πολύ καλά τυλιγμένο σε φέτες!Όποτε θέλετε αφράτο κέικ απλά το ξεπαγώνετε και απολαμβάνετε με επικάλυψη ή χωρίς!
  • Το ψήσιμο μπορεί να διαφέρει ανάλογα τον φούρνο σου,για αυτό καλό είναι περίπου στα 40 λεπτά να το κοιτάξεις!

Αν σου άρεσε και το φτιάξεις μην ξεχάσεις να το ανεβάσεις στα soacial media σε story στο instagram κάνοντας με tag @ecosweetnesscom για να θαυμάσω τις δημιουργίες σου!Θα χαρώ πολύ να ακούσω στα σχόλια απο κάτω αν σου άρεσε η συνταγή!

Ακολούθησε με παρακάτω στα soacial media για περισσότερα :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *